Futuna Eiland Luchthaven(FUT) Aankomst / Aankomsten

Futuna Island Airport, ook bekend als Pointe Vele Airport, is een van de twee luchthavens in Wallis en Futuna. Het ligt op het eiland Futuna en biedt voornamelijk verbindingen naar regionale bestemmingen.

Hier zijn alle aankomsten vanaf Futuna Island Airport in Wallis en Futuna voor de komende dagen:


Hier volgt een kort overzicht van aankomsten vanaf Futuna Island Airport(FUT) voor vandaag en morgen:

Hier vindt u alle vertrekken vanaf Futuna Island Airport(FUT)

Snel overzicht Futuna Eiland(FUT)

Ankünfte am Flughafen Futuna Island(FUT)
Aankomsten op Futuna Island Airport(FUT)

Futuna Island Airport, ook bekend als Pointe Vele Airport, is een van de twee luchthavens in Wallis en Futuna. Het ligt op het eiland Futuna en biedt voornamelijk verbindingen naar regionale bestemmingen.

Futuna Island Airport, ook bekend onder de code FUT, ligt op de eilanden Wallis en Futuna, Frans overzees departement en territorium in de Stille Zuidzee.

Deze luchthaven is de belangrijkste toegangspoort voor bezoekers aan het eiland en biedt vluchten van Air Calin, de nationale luchtvaartmaatschappij van Nieuw-Caledonië, die wekelijkse vluchten aanbiedt van Noumea, de hoofdstad van Nieuw-Caledonië, naar Wallis en Futuna.

Futuna Island Airport biedt basisdiensten, waaronder een vertrekhal en een kleine aankomsthal. Er zijn geen winkels of restaurants op het terrein, maar wel een paar kraampjes met snacks en drankjes. Er is ook geen autoverhuur, maar vervoer kan meestal worden geregeld door het hotel.

De luchthaven ligt op ongeveer 2 kilometer van het dorp Futuna, wat ongeveer 10 minuten rijden is. Bezoekers moeten er rekening mee houden dat de wegen op het eiland nogal primitief zijn, veel zijn onverhard en modderig en er is weinig straatverlichting. Het wordt daarom sterk aangeraden om voor het donker te reizen.

Ondanks de kleine omvang en eenvoud heeft Futuna Island Airport een warme en vriendelijke sfeer. Het is een fascinerende toegangspoort tot de prachtige eilanden Wallis en Futuna en biedt bezoekers een eerste blik op de gastvrijheid en cultuur van dit ongerepte paradijs in de Stille Oceaan.

Scroll naar boven