Luchthaven Minchumina(MHM) Vertrek / Vertrekken

Minchumina Airport is een klein vliegveld in de afgelegen gemeenschap Lake Minchumina in Alaska, VS. Het biedt voornamelijk vluchten aan naar regionale bestemmingen in Alaska en dient als een belangrijk vervoersknooppunt voor deze afgelegen regio.

Hier vind je alle vertrekken vanaf Minchumina Airport in de VS voor vandaag en morgen:

Hier is de complete lijst met vertrekken vanaf Minchumina Airport(MHM):

Hier vind je alle aankomsten op de luchthaven van Minchumina(MHM)

Snel overzicht Minchumina(MHM)

Abflüge am Flughafen Minchumina(MHM)

Vertrekken op Minchumina Airport

(MHM)Minchumina Airport is een kleine luchthaven gelegen in de afgelegen gemeenschap van Lake Minchumina in Alaska, VS. Het bedient voornamelijk vluchten naar regionale bestemmingen in Alaska en dient als een belangrijk vervoersknooppunt voor deze afgelegen regio.

Minchumina Airport (IATA: MHM, ICAO: PAMH, FAA LID: MHM) is een openbare luchthaven in Lake Minchumina, een stad in de Yukon-Koyukuk Census Area in de Amerikaanse staat Alaska. De luchthaven ligt ongeveer 126 mijl ten zuidwesten van Fairbanks en is eigendom van de staat Alaska.

De luchthaven beschikt over een enkele geasfalteerde start- en landingsbaan die 05/23 loopt en 1207 x 30 meter meet. Het terminalgebouw biedt basisdiensten zoals bagageafhandeling en inchecken.

De luchtvaartmaatschappijen die vluchten van en naar Minchumina aanbieden zijn voornamelijk regionale en binnenlandse maatschappijen, waaronder Wright Air Service en Warbelow’s Air Ventures. Bestemmingen zijn voornamelijk andere locaties in Alaska.

Ondanks de kleine omvang biedt Minchumina Airport een essentiële verbinding voor de gemeenschappen in de omgeving, met zowel geregelde luchtdiensten als vrachtdiensten om deze afgelegen gebieden te ondersteunen.

Er is geen autoverhuur op het vliegveld, maar er is wel een lokale openbare vervoersdienst die de hele regio bedient.

Ondanks de kleine omvang en het beperkte aantal vluchten, biedt Minchumina Airport een noodzakelijk vervoersknooppunt voor inwoners en bezoekers van deze afgelegen regio van Alaska.

Scroll naar boven